Preveri razpoložljivost (alternativno Išči)

Prihod:

Odhod:

[string_chosen_admin_search_type]

Število izbranih sob:

Odrasli:

Otroci:

 

 

Iskanje...

×
Soba 1

Soba 2

Soba 3

Soba 4

Soba 5

Soba 6

Soba 7

Soba 8

Soba 9

Soba 10

Soba 11

Soba 12

Soba 13

Soba 14

Soba 15

Vnesite vaše podatke:Promocijska koda

Če imate promocijsko kodo, jo vnesite v spodnje polje in kliknite UPORABI.

 

 

Nalaganje povzetka...

 

Sprejmite naša Pravila in pogoje rezervacije

Plačilo:

Izberite način plačila


Celoten znesek   boste plačali med bivanjem. Podatki vaše kreditne kartice nam služijo le za garancijo. Za zagotovitev rezervacije si pridržujemo pravico do pred-avtorizacije vaše kreditne kartice pred prihodom. Za več informacij o pred-avtorizaciji prosimo, preberite Pravila in pogoje rezeravacije.

Zaračunali vam bomo   ob oddaji rezeravcije. Rezervacija brez možnosti vračila denarja ne vključuje turistične takse, ki jo doplačate ob prihodu. Za več informacij o predplačilih prosimo, preberite Pravila in pogoje rezeravacije.

Prosimo vnesite podatke o vaši kreditni kartici tu spodaj:


 

Varno plačevanje s protokolom SSL

Prosimo počakajte..

Z zaključkom rezervacije se strinjate in potrjujete, da bo vaše bivanje v skladu z našimi pravili in pogoji. Zato vas prosimo, da preden kliknete REZERVIRAJ ZDAJ še enkrat preverite podrobnosti vaše rezervacije in naša hišna pravila. Kasnejše spremembe morda ne bodo več možne.

 

Juliana Trail

Poiščite zatočišče v divjini Julijskih Alp

330-kilometrska pot Juliana Trail je edinstvena pohodniška avantura, na kateri bodo veličastni razgledi na Triglav vaš stalni spremljevalec.

20 etapna krožna daljinska pot vas popelje po najlepših delih Julijskih Alp in Triglavskega narodnega parka skozi slikovite alpske doline, dramatične gorske prelaze, turkizna ledeniška jezera in bujne gozdove. Juliana Trail pohodnikom ponuja izjemno avanturo na prostem in edinstveno priložnost, da se povežete z domačini in spoznate življenje, tradicijo in kulturo pod osupljivimi vrhovi Julijskih Alp.

 

Etape so različno dolge in zahtevne, zato je pot odlična izbira za vse stopnje pohodnikov. Po zaključeni etapi se lahko pohodniki spočijejo in si povrnejo moči, preden nadaljujejo pot.

 

Gostje Vile Alpina, ki prehoditi vseh 330 km, se lahko enostavno odločijo le za dve etapi, ki zajemata območje Blejskega jezera:

 

Etapa 4: Begunje – Bled

 

15 kilometrov dolga etapa vas iz Begunj, preko Radovljice in Bleda popelje vse do Blejskega jezera. Med potjo si lahko pogledate številne znamenitosti, med njimi Muzej Slavka Avsenika, ki je posvečen najbolj priznanemu slovenskemu skladatelju narodnozabavne glasbe, ter znamenito tovarno smuči Elan.

 

Trajanje: prb. 3h 40min

 

  • INSAJDERSKI NAMIG

    Na poti si vzemite krajši premor in odkrijte očarljivo Radovljico, ki je znana po svoji bogati čebelarski tradiciji, ter si privoščite nekaj medenih dobrot. Po prihodu na Bled se odpravite v Hotel Park in uživajte v tradicionalni rezini kremšnite.

 

Etapa 5: Bled – Goreljek na Pokljuki

 

Zahtevnejša peta etapa se začne ob Blejskem jezeru. Poteka vzdolž Pokljuke od s soncem obsijanega Gorja, skozi pokljuško sotesko, čez travnike, visoke pašnike in gosto gozdno pokrajino na robu Triglavskega narodnega parka. 21 km dolga pot se konča na Goreljeku, nedaleč stran od biatlonskega središča na Rudnem polju, ki je prizorišče svetovnih prvenstev.

 

Trajanje: prb. 6h 40min

 

  • INSAJDERSKI NAMIG

    Poleti se živina še vedno pase na Pokljuški planoti. Okusite domače kislo mleko, skuto ali štruklje, ki jih kmetje izdelujejo na planinah Zajavorniki, Zajamniki, Uskovnica, Konjščica.

 

Čeprav je pot dobro označena, si lahko naložite brezplačni Juliana Trail spletni vodnik ali mobilno aplikacijo s spletnih platform OutdoorActive ali Google Play.

Odkrijte

Raziščite lepote Bleda z našimi namigi

Oddih v Vili Alpina je odlična priložnost za odkrivanje čudovitega Bleda. Ta alpski biser je svetovno znan raj, ki navdušuje obiskovalce s svojo naravno lepoto, bogastvom legend in posebnimi močmi za obnovo dobrega počutja. Dovolite, da vas navdihnemo z našimi insajderskimi namigi in začnite odkrivati slikovito Blejsko jezero.

Kolekcija butičnih nastanitev

Pridružite se nam na slovenskih top lokacijah

Burja Hoteli se ponašajo s kolekcijo izjemnih nastanitev na slovenskih top lokacijah. Vsaka izmed njih odraža presenetljivo lepoto okolice, ki jo obdaja, in ponuja živahne, udobne in popolno oblikovane sobe. Pridružite se nam in doživite Ljubljano, Bled in Piran skozi našo gostoljubnost. Začnite ustvarjati nepozabne izkušnje takoj, ko prestopite prag Burja Hotelov.

Old Town Rooms Piran

V osrčju Pirana

V zavetju očarljive uličice Old Town Rooms nudi oazo miru in tišine, ki jo lahko delite s prijatelji in družino.

Logo
Galeria River - Burja Hotels

Vaš dom v Ljubljani

Galeria River vas vabi z unikatno fuzijo zgodovinskega šarma in minimalističnega dizajna v središču Ljubljane.

Vila Lipa - Burja Hotels

Bled za premetene

Super vzdušje, top lokacija in edinstven slog ustvarijo iz Vile Lipa odlično izbiro za vse premetene popotnike.

Logo
Zois Apartments - Burja Hotels

Udobno v Ljubljani

Udobja nikoli ne podcenjujemo. Odkrijte vaše intimno urbano zatočišče za historično fasado Zoisove palače.

Logo
Viva Rooms - Burja Hotels

Za popoln citybreak

Le streljaj od Prešernovega trga Viva Rooms ponuja pravo priložnost za odkrivanje Ljubljane.

Logo
Trenutno vreme

Bled, Slovenia

16.8°C / 62.24°F

Povežite se in ostanite povezani.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih in ostanite na tekočem z najnovejšimi novicami in ekskluzivnimi ponudbami.

Rezerviraj zdaj