Najlepša doživetja so doma

Turistični boni

Privoščite si najlepša doživetja v našem alpskem biseru. Odkrivajte podobo raja Blejskega jezera.

Bi si radi privoščili krajši mestni oddih v enem najlepših alpskih letovišč v Evropi, uživali v vodi termalnih vrelcev, odkrivali čarobne panoramske poglede, obiskali številne prireditve in uživali v lokalnih okusih? Potem vas Vila Alpina vabi na alpski oddih le nekaj korakov stran ob Blejskega jezera!

 

Splošni pogoji za koriščenje turističnih bonov

 

  • Namestitev je možno plačati s turističnimi boni in/ali boni 2021.
  • Koriščenje turističnih bonov je možno do 30.06.2022 v skladu z razpoložljivostjo naših kapacitet.
  • Rezervacija je možna le s kreditno kartico, vendar le-ta služi kot garancija. Šest dni pred prihodom izvedemo pred-avtorizacijo in preverimo veljavnost ter razpoložljiva sredstva na vaši kreditni kartici. S pred-avtorizacijo sredstva le začasno zadržimo, vendar to ni dejansko plačilo. Plačilo se izvede s turističnim bonom šele ob prihodu, po prijavi pa banki posredujemo zahtevek, da zadržana sredstva sprosti.
  • Turističnih bonov ni možno unovčiti pri plačilu ponudb po ceniku brez možnosti vračila denarja. Ponudbe brez možnosti vračila denarja so ekskluzivne in so na voljo le z vnaprejšnjim plačilom celotnega zneska rezevacije. Turistične bone je mogoče unovčiti le pri rezervaciji sobe s standardnim 5-dnevnim odpovednim rokom ali pri rezervaciji nekaterih Posebnih ponudb.
  • Turistični bon krije nočitev oziroma nočitev z zajtrkom. Za dodatne storitve (turistična taksa, hišni ljubljenček, buteljka vina, itd.) je potrebno doplačilo. Bon21 krije tudi turistično takso.
  • Brezplačna odpoved oziroma sprememba rezervacije je možna do 5 dni pred datumom prihoda.

 

Obvezno

 

Gost mora za unovčitev bona predložiti:

 

  • Identifikacijski dokument oz. kopijo identifikacijskega dokumenta (ta dokument ni obvezen za prenosnika bona, npr. vnuk, ki mu je babica prenesla bon, ne potrebuje fotokopije babičenega identifikacijskega dokumenta)
  • Izpolnjen obrazec Potrditev unovčitve bona (obrazec dobite pri nas na recepciji; pri prenosu bona morate izpolniti že doma Izjavo upravičenca o prenosu bona in jo prinesti s seboj)

 

Obrazci za koriščenje turističnih bonov

 

Trenutno vreme

Bled, Slovenia

16.8°C / 62.24°F

Povežite se in ostanite povezani.

Spremljajte nas na družbenih omrežjih in ostanite na tekočem z najnovejšimi novicami in ekskluzivnimi ponudbami.

Rezerviraj zdaj