VILA ALPINA - Vaš sproščujoč alpski Bled

Vila Alpina je odprla svoja vrata leta 2018. Naš cilj je zagotoviti kakovostno namestitev za tiste, ki iščejo udobje in sproščujočo izkušnjo z alpskim občutkom. Hotel se nahaja v mirni in zeleni soseski in je odlično izhodišče za raziskovanje Bleda, saj leži le kratek sprehod od vseh glavnih znamenitosti. 

Vila Alpina ponuja elegantno notranjost s sodobnim alpskim dizajnom. Vse sobe so opremljene s pohištvom iz masivnega lesa za sproščujočo alpsko doživetje. Na voljo je digitalna digitalna kabelska televizija, dodatno udobne vzmetnice, kotliček, hladilnik in sef. V elegantnih in dobro opremljenih kopalnicah so na voljo toaletne potrebščine in sušilec za lase. Povsod v hotelu je na voljo brezplačen brezžični internet.

Vila ima še dve prostorni terasi s sedežno površino; sončno teraso spredaj in drugo ob hrbtni strani vile, kot nalašč za senco poleti. Prostorna skupna dnevna soba prikazuje originalno rustikalno pečico in ima izredno veliko digitalno kabelsko televizijo, ki je na voljo našim gostom. Na voljo je tudi namizni tenis za vse vremenske razmere. Gostom je na voljo prostorno parkirišče, cena 10,00 € na avto na noč.

Gostje v Vili Alpina bodo lahko uživali v aktivnostih na in v okolici Bleda, kot so pohodništvo, kolesarjenje, plavanje, storitve rent-a-boat, itd.